Privacy beleid

Icebluecbd respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Icebluecbd zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Bescherming Persoonsgegevens:

Wanneer je iets bij ons bestelt willen wij niet dat iemand er met jouw persoonsgegevens vandoor gaat. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden.

Icebluecbd slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database en wij geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om je bestelling zo goed mogelijk te verwerken, hebben we wel eerst jouw gegevens nodig.

Icebluecbd is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die Icebluecbd over jou heeft vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen dan kun je contact opnemen met ons via [email protected] Wij zullen binnen vier weken mededelen welke persoonsgegevens wij verwerkt of eventueel kunnen verwijderen, afschermen of verbeteren.

Welke informatie hebben wij van jou nodig?

  • Voor- en achternaam

Handig om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon.

  • Adres en woonplaats

Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling.

  • Betaalgegevens

Je betaal gegevens worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd, wij slaan deze dus niet op. De bank verteld ons daarna alleen of je betaling gelukt is. Mocht je iets terugsturen, dan zullen wij je vragen om je betaalgegevens zodat wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.

  • IP-adres

Jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

  • E-mailadres

Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging per e-mail. Zodra je bestelling klaar staat om verstuurd te worden ontvang je nogmaals een e-mail, daarin vind je bijvoorbeeld de Track & Trace code van jouw bestelling. Nieuwsbrieven kan je natuurlijk ook van ons ontvangen, alleen versturen wij jou deze alleen als jij ons daar toestemming voor geeft.

Deze gegevens gebruiken wij ook voor het volgende:

Account

Op onze website heb jij een eigen plek, de ‘Mijn account’ pagina. Elke keer als je besteld slaan wij daar ook gegevens op zoals je naam, adres en voorkeur voor het ontvangen van commerciële berichten. Op deze manier hoef je niet bij elke bestelling je gegevens opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen. Dan kunnen we je sneller helpen.

Nieuwsbrieven

Het kan wel eens voorkomen dat Icebluecbd nieuwsbrieven naar je stuurt. Zo kunnen we onze klanten het beste op te hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen. Mocht je deze niet willen ontvangen dan kan je je op de volgende manier uitschrijven: middels de nieuwsbrief kun je je na de inschrijving afmelden, dit doe je door te klikken op de link in de footer van de mail.

Fraudepreventie

Helaas kan je op internet niet iedereen vertrouwen, dus soms moeten wij klantgegevens gebruiken om fraudegevallen te onderzoeken. Het kan hierbij ook voorkomen dat wij deze gegevens moeten doorgeven aan overheidsinstanties.

Mijn account:

Je kunt op elk moment natuurlijk jouw gegevens bekijken en wijzigen via de Mijn Account pagina op www.icebluecbd.com/my-account/ Wil je jouw gegevens verwijderen uit ons systeem? In dat geval kan je contact met ons opnemen via de contact pagina en dan maken wij dat voor jou in orde!

Cookies:

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Cookies stellen ons in staat om anoniem informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

Wat doen deze cookies?

Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie en worden gebruikt om uw order correct af te handelen. Tevens gebruiken wij cookies om anoniem verkeersgegevens op te slaan van je bezoek aan onze website. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de website optimaliseren en verbeteren.

Geen persoonlijke gegevens!

Cookies registreren geen persoonlijke gegevens, of zaken die naar jou als persoon zijn te herleiden. Ook kunnen cookies (bestanden op) je computer niet beschadigen.

IceblueCBD gebruikt de volgende cookies:

Functionele cookies

Dit zijn cookies die voor jou als bezoeker het surfen op onze website makkelijker maken. Wij gebruiken functionele cookies die ervoor zorgen dat je items in je winkelwagentje kunt toevoegen en dat ze er bij een volgend bezoek aan onze website nog in zitten. Ook gebruiken we een cookie die ervoor zorgt dat wanneer je ingelogd bent en de website verlaat, je bij terugkomst nog steeds ingelogd bent.

Analyse cookies

Met deze cookies (Google Analytics, Google Tag Manager) kunnen wij het surfgedrag van bezoekers op onze website meten, zodat we waar nodig het gebruikersgemak kunnen verbeteren. Hierdoor zorgen we ervoor dat jullie ervaring van onze website steeds beter wordt en onbelangrijke informatie naar achter wordt verschoven.

Privacybeleid:

Icebluecbd.com zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Icebluecbd Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

Indien je nog vragen hebt over het Privacybeleid van Icebluecbd kun je altijd even contact met ons opnemen tijdens openingstijden via: [email protected] of ga naar onze contactpagina.